skincare

Acne bij (jong)volwassenen is net zo veel voorkomend als tijdens de puberteit. Vele skincare producten later heb ik heel wat do's en don'ts voor mijn vette/gecombineerde huid.

huidige skincare routine

Mijn huidige skincare routine voor mijn vette/gecombineerde huid. Wordt geupdate elke keer wanneer ik iets verander. Met een uitleg wat het doet voor de huid en hoe ik het gebruik.

Lees meer »

hoe gebruik je zelfbruiner voor het mooiste resultaat

Zelfbruiner is echt een uitkomst voor iedereen. Als je het al ontdekt heb, good for you! Ga je het voor het eerst uitproberen? Lees dan hier over mijn favoriete zelfbruiner Bondi Sands. Hieronder vind je het ultieme stappenplan voor het mooiste resultaat. Maakt helemaal niets uit welk merk je gebruikt, dit werkt voor iedereen!

Lees meer »

zonnebrand voor vette huid

Zonnebrandcrème is een must-have voor elk huidtype, maar als je een vette huid hebt, is het vooral belangrijk om de juiste zonnebrandcrème te vinden. De juiste zonnebrandcrème kan puistjes helpen voorkomen en ervoor zorgen dat je huid er mat uitziet in plaats van glanzend. Een goede zonnebrandcrème voor de vette huid moet een SPF van minimaal 30 hebben en een hoge UV-bescherming bieden.

Lees meer »