zonnebrand voor vette huid

zonnebrandcrème die niet zorgt voor pukkels

Zonnebrandcrème is een must-have voor elk huidtype, maar als je een vette huid hebt, is het vooral belangrijk om de juiste zonnebrandcrème te vinden. De juiste zonnebrandcrème kan puistjes helpen voorkomen en ervoor zorgen dat je huid er mat uitziet in plaats van glanzend. Een goede zonnebrandcrème voor de vette huid moet een SPF van minimaal 30 hebben en een hoge UV-bescherming bieden.

vette zonnebrandcrèmes

Zonnebrandcrème is een essentieel onderdeel van onze dagelijkse skincare routine. Al ben ik me daar ook niet altijd bewust van geweest. Het kan echter moeilijk zijn om er eentje te vinden die niet te vettig is en je poriën niet verstopt. Gewone zonnebrandcrème kan te vettig zijn wat leidt tot verstopte poriën en dus uiteindelijk acne. Daarnaast laat het vaak ook een glimmende laag achter. We don't want that! Daarom is het belangrijk om een zonnebrandcrème te vinden die je dagelijks kunt gebruiken zonder extra vet op je huid te smeren.

Biodermal biedt uitkomst

Ik heb al verschillende zonnebrandcrèmes voor het gezicht geprobeerd, maar zelfs degenen met het label "voor de gevoelige huid" kan mijn huid niet verdragen en ik krijg overal break-outs van acne. Maarr.. Biodermal heeft een zonnebrandcrème die speciaal is ontwikkeld voor de vette huid. Deze matterende zonnebrandcrème is ontworpen om glans te verminderen en de huid een matte finish te geven zonder dat deze vettig aanvoelt. Ook zit hier extra bestanddelen zoals zink in die puistjes moet voorkomen.

de beste optie

Of het echt de allerbeste optie is? Voor mijn huid op dit moment wel. Het kan altijd nog veranderen en er zijn genoeg producten die ik nog niet heb uitgeprobeerd. Maar voor nu zorgt deze zonnebrandcrème niet voor acne break-outs in mijn gezicht (vette/gecombineerde huid). Daarnaast gebruikte ik zonnebrandcrème letterlijk alleen als ik ging bakken in de zon en ben me er nooit bewust van geweest dat dit, zeker voor je gezicht, echt wel dagelijks nodig is. Dus minimaal SPF 30 mag niet ontbreken in je skincare routine!

Je kan deze zonnebrandcrème hier online aanschaffen:

Biodermal

Bijenkorf

 

Next up: Vision Face Fluid matterend en anti-aging. Deze heb ik laatst aangeschaft en ga ik ook nog eens uitproberen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.